Skip to main content
Petek, 1. december 2023
01.03.2022
06:53
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom na številko 113 sprejeli 548 klicev, od tega je bilo 118 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Zmanjkalo 700 litrov goriva

Na avtocestnem počivališču Dul v smeri Obrežja so trebanjski policisti v nedeljo dopoldne obravnavali tatvino goriva. Po prvih ugotovitvah ogleda so storilci od petka dopoldne pa do nedelje dopoldne iz rezervoarja parkiranega tovornjaka iztočili približno sto litrov dizelskega goriva.

14 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lahkimi in eno s hudimi telesnimi poškodbami.

V nesreči v Brestanici poškodovan 23-letnik

Krški policisti so v nedeljo zjutraj obravnavali prometno nesreči na glavni cesti Krško – Sevnica, pri rondoju za Brestanico. Po prvih ugotovitvah ogleda je 23-letni voznik vozil iz Sevnice proti Krškemu, zaradi vožnje preblizu desnemu robu ceste pa trčil v robnik ter zaščitno jekleno ograjo in brežino.

Razlog? Tudi alkohol

V nesreči se je lažje poškodoval, opravljen alkotest je pokazal 0,13 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Nekdo je streljal v semaforja

V Podsredi je včeraj ponoči neznani storilec, z neznanim orožjem, večkrat ustrelil v dva semaforja, ki sta tam postavljena zaradi del na cesti. Celjski policisti o dogodku zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi