Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
28.03.2022
06:53
Foto: arhiv ePosavje
Med vikendom so policisti obravnavali 25 nesreč ter 37 kršitev javnega reda in miru, na Kovinarski ulici v Krškem so policisti opravili ogled vloma v stanovanje.

Kronika Policijske uprave Novo mesto

25 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, prometno nesrečo, v kateri so se udeleženci lažje poškodovali in 23 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so policisti kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil.

37 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali še zaradi 37-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Policija, državna meja

664 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 25. in 28. marcem intervenirali v 170 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 664 klicev, posredovali so zaradi požarov, sprožitve signalno varnostnih naprav in nezakonitih prehodov državne meje.

Ostali dogodki

Vlomili v stanovanje

V stanovanjskem bloku na Kovinarski ulici v Krškem je v soboto med 11. in 16. uro neznanec vlomil v stanovanje. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Prijeli štiri tujce

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Rigonc in Ribnice, na območju Policijske postaje Brežice, izsledili in prijeli tri državljane Maroka in državljana Toga

32-letnika kršitelja so odpeljali na policijsko postajo

Policisti Policijske postaje Brežice so v noči na soboto zaradi motečega glasnega predvajanja glasbe posredovali v naselju Gazice. 32-letni moški ni upošteval njihovih opozoril in ukazov, nadaljeval je s predvajanjem glasbe, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti so mu zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja