Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
26.10.2021
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so s ponedeljka na torek obravnavali 16 prometnih nesreč ter 9 kršitev javnega reda in miru, na območju občine Brežice so pri nadzoru državne meje izsledili 6 tujcev.

16 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 15 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali tudi zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

 

Nujni klici na 113

63 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 195 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

V Posavju izsledili 6 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Žuničev pri Črnomlju izsledili in prijeli 21 državljanov Afganistana, pri Slovenski vasi tri državljane Pakistana in v Podgračenem tri državljane Irana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja