Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
28.12.2021
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti zabeležili 6 prometnih nesreč, 17 kršitev javnega reda in miru, trem voznikom so zasegli vozila, dva šoferja pa so pridržali do streznitve.

6 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. S ponedeljka na torek trem kršiteljem cestno prometnih predpisov zasegli vozila in pridržali dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola.

17 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 17-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, grožnje in tatvin.

Policija, državna meja

156 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 156 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

Pri Dobovi izsledili tri Egipčane

Policisti Policijske postaje Brežice so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Dobove izsledili in prijeli tri državljane Egipta. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja