Skip to main content
V Posavju 5.1° C Četrtek, 25. 2024
02.11.2021
06:45
Foto: arhiv ePosavje
Med zadnjim oktobrskim vikendom 27 prometnih nesreč ter 38 kršitev javnega reda in miru. Iz hiše v Črešnjicah pri Cerkljah odnesli hrano, pijačo in kompresor, v Leskovcu pogrešajo 50 litrov bencina.

27 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, prometno nesrečo, v kateri so se udeleženci lažje poškodovali in 25 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozila in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

38 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 38-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Novem mestu kršitelja pridržali, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. 

Iz hiše odnesli hrano, pijačo in kompresor

V Črešnjicah pri Cerkljah je med 20. in 29. oktobrom nekdo skozi pritlično okno vlomil v počitniško hišo in odtujil prehrambene izdelke, več steklenic z alkoholno pijačo in kompresor. Policisti pravijo, da so neznanci z vlomom in tatvino lastnika oškodovali za 2500 evrov.

Iz posode za gorivo v neznano odteklo 50 litrov goriva

Na parkirnem prostoru na območju Leskovca pri Krškem je med 29. oktobrom in 1. novembrom neznanec vlomil v rezervoar goriva in odtujil okoli 50 litrov goriva.

731 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 29. oktobrom in 2. novembrom intervenirali v 187 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 731 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, sprožitve signalno varnostne naprave, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja