Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
06.12.2021
06:43
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti na številko 113 prejeli 498 klicev, posredovali so zaradi 13 prometnih nesreč ter 38 kršitev javnega reda in miru.

13 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in dvanajst prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so štirim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila.

38 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 38-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, goljufije, poškodovanja tuje stvari, vlomov, nezakonitega lova in tatvin.

Policija, avtomobil

498 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 3. in 6. decembrom intervenirali v 147 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 498 klicev, posredovali so zaradi požarov, sprožitev signalno varnostnih naprav, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Vlom v naselju Apnenik pri Velikem Trnu

V soboto popoldne je v naselju Apnenik pri Velikem Trnu neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Neznanec je pregledal prostore in našel ter odtujil denar, z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1.000 evrov škode.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja