Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
04.03.2022
07:11
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali pet prometnih nesreč in sedem kršitev javnega reda in miru, v občini Brežice so zabeležili poskus vloma in tatvino.

Pet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli avtomobil, posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, vloma, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Policija, avtomobil

158 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 158 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in sprožitve signalno varnostne naprave.

Na območju občine Brežice

Poskus vloma

V naselju Dobeno na območju Policijske postaje Brežice je med 17.30 in 19. uro nekdo skozi okno poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah v objekt ni vstopil, poškodoval je le okno.

Tatvina

Med 25. februarjem in 3. marcem je nekdo na Stojanskem Vrhu v občini Brežice z dvorišča počitniške hiše odtujil vrtno garnituro, plinsko jeklenko in žar, lastnika je s tatvino oškodoval za 400 evrov.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi