Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
31.08.2021
07:00
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovi nesreči v Brežicah povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola, pri Rigoncah izsledili pet Irancev, v Krškem pa je nekdo ribiču ob Savi odpeljal "štirko".

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola

Brežiški policisti so v ponedeljkovem večeru obravnavali prometno nesrečo, kjer je 40-letni voznik, domnevno zaradi prekratke varnostne razdalje, trčil v avto pred njim. 23-letni voznik v tem vozilu se je v nesreči lažje poškodoval.

Policisti so obema odredili preizkus alkoholiziranosti, pri čemer je pri 40-letniku rezultat pokazal 0,46 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Pri Rigoncah izsledili pet Irancev

Nekaj po sedmi uri zjutraj so brežiški policisti in policisti specializirane enote za nadzor državne meje iz Brežic v bližini Rigonc prijeli pet državljanov Irana.

Policija, avtomobil, 113

Lovil ribe in ostal brez "štirjaka"

Krški policisti so sprejeli prijavo o tatvini kolesa z motorjem Tomos APN 4, brez registrskih tablic, ki ga je lastnik pustil v grmovju ob reki Savi v Žadovinku, kjer je lovil ribe. Lastnik je oškodovan za okoli dvesto evrov.

261 klicev na številko 113

Policisti so na številko 113 prejeli 261 klicev, od tega je bilo 62 primerov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Kot pravijo policisti, je bilo največ dogodkov povezanih s prometno varnostjo.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi