Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
01.10.2021
06:45
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja sedem prometnih nesreč, devet kršitev javnega reda in miru, na številko 113 pa so prejeli 211 klicev in posredovali v 44 nujnih primerih.

Sedem nesreč, devet kršitev javnega reda in miru

S četrtka na petek so policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

211 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 211 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

V srbskem tovornjaku dva Afganistanca

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, kjer so odkrili dva državljana Afganistana in dva državljana Irana. Tujce, ki so se poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo, so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja