Skip to main content
V Posavju 10.9° C Nedelja, 19. september 2021
01.04.2021
07:00
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti na številko 113 prejeli 232 klicev, obravnavali so 7 prometnih nesreč, motorist na Brodu pri Podbočju se je hudo poškodoval.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 31. marec 2021

7 prometnih nesreč, motorist se je huje poškodoval

Od srede do četrtka so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval motorist, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so zasegli vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj.

 

 

15 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 15-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj goljufije, vloma, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Policija, avtomobil

232 klicev na številko 113, 60 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 232 klicev, posredovali so zaradi požarov, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

V Krškem pogrešajo kolo Trek

Kolesar je oškodovan za okoli 1500 evrov

Krški policisti so bili obveščeni, da je med 20. in 31. marcem na Cesti 4. julija v Krškem nekdo vlomil v klet stanovanjskega bloka in odtujil kolo znamke Trek. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1500 evrov.

V tovornjakih odkrili tri tujce

Dva Afganistanca in Pakistanec

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so na vstopu v Slovenijo pri kontroli tovornega vozila srbskih registrskih oznak odkrili državljana Afganistana in državljana Pakistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. V tovornem vozilu bolgarskih registrskih oznak so prav tako odkrili državljana Afganistana, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli. "Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom," še sporočajo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja