Skip to main content
V Posavju 4.2° C Petek, 26. 2024
04.01.2021
06:40
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja policistov so ti obravnavali devet prometnih nesreč, 41 kršitev javnega reda in miru, šestim voznikom so zasegli avtomobile.

Devet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so zasegli vozila šestim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

41 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 41-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in enega kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Policija, avtomobil, 113

129 nujnih primerov, 566 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 31. decembrom 2020 in 4. januarjem 2021 intervenirali v 129 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 566 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in nezakonitih prehodov državne meje.

Na območju Slovenske vasi in Prilip prijeli tri tujce

Postopki z dvema Maročanoma in Libijcem še niso zaključeni

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Slovenske vasi in Prilip na območju Policijske postaje Brežice izsledili in prijeli tri tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki z dvema državljanoma Maroka in državljanom Libije še niso zaključeni," dodajajo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja