Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
05.09.2023
06:03
Foto: arhiv ePosavje
Policisti na številki 13 so sprejeli 284 klicev in obravnavali 97 dogodkov, ki so zahtevali posredovanje policije.

Devet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, od tega je bila ena z lažjimi telesnimi poškodbami. Sevniški policisti so popoldne ukrepali v Kladju nad Blanco zaradi onesnažene ceste. Ugotovili so, da je po siliranju zaradi vožnje iz njive na cesto na cesti ostalo blato od traktorjev.

Odpeljali so jim valjar

Pri sevniških policistih so se dopoldne oglasili predstavniki gradbenega podjetja in prijavili, da so jim z gradbišča ob regionalni cesti od Šentjanža proti Brunku v zadnjih dneh odpeljali gradbeni stroj, valjar, znamke Aman, rumeno zelene barve, težak okoli 500 kilogramov. Podjetje so oškodovali za okoli pet tisoč evrov.

Pretepa ni bilo, so pa jim zasegli bokser

Krški policisti so zvečer intervenirali v Kerinovem Grmu zaradi prijave kršitve javnega reda in miru ter pretepene osebe. Izkazalo se je, da ni bil nihče pretepen, so pa med postopkom 22-letniku zasegli hladno orožje – bokser.

Ukradli mesnine

Dopoldne je skupina oseb v eni od krških trgovin ukradla za okoli sto evrov mesnih izdelkov. Zaposleni so jih prepozno opazili, iz kraja pa so se odpeljali s sivim cliom. V vozilu so bile štiri odrasle osebe in en otrok, pravijo policisti.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja