Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
05.12.2023
13:55
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 80 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 259 klicev.

V Sevnici zbil peško

V ponedeljek, 4. decembra 2023, nekaj po 17. uri so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Ugotovili so, da je 58-letni voznik osebnega avtomobila na regionalni cesti ob zavijanju levo na prehodu za pešce trčil v 58-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Lažje poškodovano peško so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Na dolenjki trčil v cisterno

Okoli 13. ure se je zgodila prometna nesreča na avtocesti pri Smedniku. Policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 21-letni voznik osebnega avtomobila iz Hrvaške, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v zadnji del priklopnega dela tovornega vozila, ki ga je v isti smeri vozil 51-letni voznik iz Srbije. Oba udeleženca sta bila lažje poškodovana, oskrbeli so ju na kraju nesreče. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Poskus vloma

V Malih Vodenicah je popoldne nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo priti, z vlomom pa je povzročil za 500 evrov škode.

policija
nesreča
sevnica
avtocesta

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja