Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
09.12.2020
06:42
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali dve prometni nesreči, sedem kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 146 klicev in posredovali na 36 nujnih primerih.

Dve prometni nesreči

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Sedem kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, lahke telesne poškodbe in tatvin.

Policija 113, avtomobil

146 klicev na številko 113

36 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 36 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 146 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje,

29-letnica brez vozniške ostala brez avtomobila

Zadeva bo nadaljevanje dobila na sodišču

Sevniški policisti so okoli 19.30 med Boštanjem in Logom ustavili voznico osebnega avtomobila znamke Audi. Med postopkom so ugotovili, da 29-letna kršiteljica nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so ji avtomobil zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi