Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
26.10.2020
17:33
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od petka do ponedeljka zjutraj izsledili in prijeli 20 tujcev, ki so v državo vstopili na nezakonit način. Na Okroglicah so posredovali ob nesreči pri delu na strehi.

Policisti od petka do ponedeljka zjutraj prijeli 20 prebežnikov

Policisti Policijske upra Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Zalok, Krške vasi, Brežic in Tribuč izsledili in prijeli dvajset tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo.

Deset Afganistancev, sedem Pakistancev

"Policijski postopki z desetimi državljani Afganistana, sedmimi državljani Pakistana, dvema državljanoma Bangladeša in državljanom Turčije še niso zaključeni," pravijo policisti.

Nesreča pri delu

55-letnik na strehi opravljal vzdrževalna dela

Sevniški policisti so bili v nedeljo okoli 13.30 obveščeni, da reševalci oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri delu. Policisti so opravili ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 55-letni moški na strehi gospodarskega objekta opravljal vzdrževalna dela.

Lestev se mu je zmaknila, padel z višine okoli pet metrov

Na streho se je povzpel po lestvi, ki se je zmaknila, moški pa je omahnil z višine okoli petih metrov in se hudo poškodoval. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

(eP)

državna meja
policija
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja