Skip to main content
Nedelja, 28. maj 2023
11.10.2021
18:57
Nesreča na Vrhovem
Foto: PGD Sevnica
Krški poklicni gasilci so v ponedeljek posredovali tudi v Šedmu in Kostanjevici na Krki, sevniški gasilci so v nedeljo pomagali na Vrhovem.

Tri intervencije krških gasilcev

KRŠKO Ob 9.59 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško v naselju Šedem v občini Krško s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem vozilu. Uro in pol pozneje so jih na pomoč poklicali iz Kostanjevice na Krki, kjer naj bi občan pri kostanjeviškem mostu v Kostanjevici na Krki opazil mrtvo žival. Gasilci so s čolnom pregledali reko Krke in okolico, a živali niso našli.

Gasilci na Cesti 4. julija

Nekaj pred 15. uro so krški poklicni gasilci posredovali na Cesti 4. julija v Krškem. > PREBERI VEČ

Sevniški gasilci v nedeljo na Vrhovem

V nedeljskem popoldnevu so sevniški gasilci ob 17.42 v naselju Vrhovo v občini Radeče pomagali po prometni nesreči, ko je voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča. Gasilci so nudili pomoč vozniku iz vozila, vlečni službi pri izvleki vozila in čiščenju vozišča, voznik pa v nesreči ni bil poškodovan.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali tri naročila za odvoz poginulih živali.

(eP)

radeče
sevnica
pgd sevnica
pge krško

Pridružite se nam