Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
23.01.2020
14:14
V Krškem grozil pijan 33-letnik
Grafika: ePosavje.com
Pijan moški je v nakupovalnem središču v Krškem stopil do dveh oškodovancev, vanju nameril pištolo in jima grozil, da ju bo ubil. Dogodek se je srečno razpletel.

Prijeli osumljenca, ki je oškodovancema grozil s pištolo

Dvema je grozil, da ju bo ubil

V torek pozno popoldne so policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč iz nakupovalnega središča v Krškem, kjer naj bi pijan moški s pištolo grozil dvema oškodovancema.

Naboji so bili v nabojniku

Policisti so se takoj odzvali in na kraju izsledili in prijeli 33-letnega osumljenca, zasegli so mu pištolo z naboji v nabojniku in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Oškodovanca sta uspela pobegniti in poklicati na pomoč

Policisti so med preiskavo ugotovili, da je osumljenec v nakupovalnem središču opazil oškodovanca iz okolice Krškega, stopil do njiju, vanju nameril s pištolo in jima grozil, da ju bo ubil. Oškodovanca sta uspela pobegniti in na pomoč poklicati policiste.

V hišni preiskavi našli še 41 nabojev

Našli tudi 5 pirotehničnih izdelkov

Krški policisti so v nadaljevanju pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 33-letnega moškega, kjer so našli in zasegli še 41 nabojev in 5 prepovedanih pirotehničnih izdelkov.

Pištola, nabojnik

33-letnik je stari znanec policije

Na tožilstvo kazenske ovadbe

Policisti so osumljenca v preteklosti že obravnavali za podobna kazniva dejanja, zdaj pa bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj nasilništva in nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksplozivov.

(bš)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja