Skip to main content
V Posavju 19.8° C Sobota, 30. maj 2020
14.04.2019
20:01
Foto: PGD Sevnica
Sevniški policisti so bili v nedeljskem popoldnevu obveščeni o prometni nesreči v naselju Ledina v Sevnici. V nadaljevanju objavljamo več informacij o nesreči.

Padel voznik štirikolesnika

Nesreča na Ledini

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, je ob 15.17 v naselju Ledina v Sevnici prišlo do nesreče, ko je v ovinku padel voznik štirikolesnika in se pri tem poškodoval.

Gasilci, reševalci in policisti

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, preprečili iztek nevarnih snovi in štirikolesnik postavili na kolesa.

Z reševalci v bolnišnico Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so po nudenju pomoči poškodovanega motorista odpeljali v Splošno bolnišnico Celje.

15. april

(12:15) Kaj o nesreči pravijo policisti?

24-letnik prehitro v ovinek Sevniški policisti so bili v nedeljo popoldne obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen voznik štirikolesnika.

Huje poškodovan Policisti so ugotovili so, da je 24-letni voznik štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se s štirikolesnikom prevrnil, huje poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(sos112, eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja