Skip to main content
V Posavju 10.4° C Petek, 7. maj 2021
24.05.2019
11:28
Foto: arhiv ePosavje
V petkovem jutru, nekaj pred 6. uro je bilo, se je na cesti Krško - Sevnica, med hidroelektrarno Blanca in Artom, zgodila prometna nesreča, v kateri se je ena oseba poškodovala.

Nesreča med Blanco in Artom

Z avtom na streho

Ob 5.46 se je na cestnem odseku med hidroelektrarno Blanco in Arto, občina Sevnica, osebno vozilo prevrnilo na streho, v nesreči pa se je ena oseba poškodovala.

Na pomoč gasilci, reševalci in policisti

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili prvo pomoč poškodovani osebi, preprečili iztekanje motornih tekočin, s tehničnim posegom postavili avtomobil na kolesa in ga izvlekli na cestišče.

Osebo so napotili v domačo oskrbo

"Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so osebo na kraju pregledali in napotili v domačo oskrbo," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

(11:30) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Nekaj pred 6. uro so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči pri Blanci. Po prvih ugotovitvah je 27-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila, lažje poškodovano voznico so oskrbeli reševalci.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja