Skip to main content
V Posavju 20.8° C Sobota, 25. junij 2022
29.03.2021
20:18
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v petek in soboto pri Raki obravnavali dve delovni nesreči. V noči na nedeljo so v Krškem obravnavali vlom

O dveh delovnih nesrečah pri Raki

75-letnik se je s traktorjem prevrnil v vinogradu

Krške policiste so v petek obvestili, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri delu. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na območju Cirja, kjer je 75-letni moški v vinogradu vozil kmetijski traktor po klancu navzdol in se z vozilom prevrnil. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

80-letnik se je poškodval pri delu s krožno žago

Na območju Jelenika pa so krški policisti v sobotnem dopoldnevu obravnavali še eno delovno nesrečo. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih si je 80-letni moški hudo poškodoval roko pri delu s krožno žago. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, okoliščine pa policisti še preverjajo.

Vlom v Krškem

Policisti primer še preiskujejo

V noči na nedeljo je v Krškem nekdo skozi okno vlomil v prodajalno v prodajalno v nakupovalnem centru na Cesti krških žrtev. "Okoliščine vloma policisti še preiskujejo," pravijo policisti.

Brskal po omarah in blagajni, brez zaščitne maske "padel" v nadzorne kamere

Po naših informacijah so mladeniča nekaj po 3. uri zjutraj pri brskanju po omarah in blagajni ulovili v nadzorne kamere in glede na to, da fantin v zaprtem javnem prostoru ni nosil zaščitne maske, policisti verjetno ne bodo imeli težkega dela pri prepoznavi njegovega obraza.

Na podvozju srbskega tovornjaka tudi Afganistanec

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak na podvozju našli državljana Afganistana, ki se je skrit med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
državna meja
policija

Pridružite se nam