Skip to main content
V Posavju 3.7° C Nedelja, 28. november 2021
10.04.2019
07:13
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški policisti so bili nekaj po 19.30 uri obveščeni o delovni nesreči v Mihalovcu. Nesreča se je končala s tragičnim koncem, več informacij pa v nadaljevanju zapisa.

Občan se je prevrnil z viličarjem

Zaradi poškodb umrl na kraju nesreče

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da se je ob 19.36 v naselju Mihalovec, v občini Brežice, občan prevrnil z viličarjem in pri tem na kraju nesreče zaradi poškodb umrl.

Žal mu ni bilo več pomoči

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Mihalovec so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in počistili dvorišče, gasilci Poklicne gasilske enote Krško pa so viličar s pomočjo avtodvigala dvignili, postavili na kolesa, osvetljevali kraj in nudili pomoč pogrebni službi, o dogodku pa so bile obveščene bile pristojne službe.

(15:25) Zapeljal na robnik in padel, nanj pa se je prevrnil viličar

Pri vzvratni vožnji zapeljal na robnik

Brežiški policisti so bili nekaj po 19.30 obveščeni o nesreči pri delu v kraju Mihalovec. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 56-letni moški po dvorišču stanovanjske hiše vozil viličarja, pri vožnji vzvratno naj bi zapeljal na robnik in padel, nanj pa se je prevrnil viličar.

Policisti okoliščine še preiskujejo

"Zaradi hudih poškodb je 56-letni moški umrl na kraju nesreče, okoliščine policisti še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo," dodajajo policisti.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(ReCO Brežice, bš, eP)

brežice
pge krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja