Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
20.04.2021
13:51
Foto: arhiv ePosavje
Mladoletnici v Krškem nista znali pojasniti izvora izdelkov in kot se je izkazalo pozneje, sta izdelke nagrabili v treh trgovinah. Policisti so zasegli tudi kolo, kasneje se je oglasila lastnica.

Mladoletnici nista znali pojasniti izvora izdelkov

KRŠKO Krški policisti so med opravljanjem policijskih nalog na območju trgovskega centra kontrolirali dve mladoletnici, ki sta imeli pri sebi več novih prodajnih artiklov, za katere nista znali pojasniti izvora.

Izdelke sta ukradli iz treh prodajaln

Policisti so jima predmete zasegli in v nadaljevanju ugotovili, da so bili ukradeni iz treh prodajaln v trgovskem centru. Policisti so izdelke vrnili oškodovancem, mladoletnici pa odpeljali na policijsko postajo, kjer so jih prevzeli starši. "O tatvini bodo seznanili pristojno tožilstvo in center za socialno delo," pravijo policisti.

21-letniku zasegli kolo, nato se je oglasila lastnica

Tatiča bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine

Krške policiste je oškodovanka obvestila, da ji je z dvorišča stanovanjske hiše v Drnovem neznanec ukradel kolo. Policisti Policijske postaje Krško so ugotovili, da gre za kolo, ki so ga zaradi suma, da je ukradeno, pred tem zasegli 21-letnemu osumljencu iz Krškega. Kolo so oškodovanki vrnili, 21-letnika pa bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja