Skip to main content
V Posavju 21.6° C Ponedeljek, 14. junij 2021
25.09.2020
07:59
Foto: arhiv ePosavje
V petek bo motena oskrba z električno energije v delu Dobove in pri Žabjeku, v naselje Križe gasilci prepeljali 20 m3 pitne vode.

V petek motena oskrba z električno energije

V delu Dobove in pri Žabjeku

KRŠKO Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Dobova pekarna nizkonapetostni izvod Črpališče v petek med 8. in 12. uro, na območju transformatorske postaje Žabjek nizkonapetostni izvod Lamperče med 8.15 in 14.15 uro, na območju transformatorske postaje Žabjek nizkonapetostni izvod Drožanje pa prav tako med 8.15 in 14.15 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

20m3 pitne vode v Križe

V občini Brežice so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece porabnikom v naselju Križe pripeljali 10 m3 pitne vode, prav tako pa 10 m3 pitne vode tudi gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dečno selo.

Dva nujna z 112, dve naročili dežurnemu higieniku

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali dve naročili za odvoz poginulih živali.

(eP)

dobova
krško
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam