Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
20.01.2022
09:37
Rešilec, NMP Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Zjutraj je bila zaradi prometne nesreče zaprta cesta Sevnica - Brestanica. V nesreči se je ena oseba poškodovala.

Nesreča pri Dolnjem Brezovem

(09:36) Z avtom na tire, ena oseba lažje poškodovana

Ob 6.48 je v naselju Dolnje Brezovo v občini Sevnica na cestno železniškem prehodu osebno vozilo zapeljalo na železniške tire in tam obstalo.

Gasilci, reševalci in policisti

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so odklopili akumulator, s tehničnim posegom vozili izvlekli na cestišče in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V tem času je bil železniški promet ustavljen, oziroma oviran.

Poškodovano osebo so odpustili v domačo oskrbo

V nesreči se je ena oseba lažje poškodovala, oskrbeli so jo reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica in napotili v domačo oskrbo, o dogodku pa so obvestili pristojne službe.

(08:08) Nesreče na Dolnjem Brezovem

Že v decembru smo poročali o dveh nesrečah na železniškem prehodu na Dolnjem Brezovem, tudi četrtkova jutranja nesreča se je zgodila tam. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so intervencijo odprli ob 6. uri in 48 minut, v reševalni akciji sodelujejo sevniški gasilci, reševalci in policisti.

(07:55) Cesta je zaprta

Cesta Sevnica - Brestanica, po levem bregu reke Save, je zaradi prometne nesreče zaprta pri Dolnjem Brezovem. Obvoz je možen po glavni cesti, pravijo na Prometno - informacijskem centru.

(eP)

sevnica
ceste

Pridružite se nam