Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
28.05.2019
19:22
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški reševalci so popoldne posredovali na križišču Maistrove in Pleteršnikove ulice, v zadnjih 12 urah pet pozivov za pomoč, pitna voda v Stražo in eno naročilo za odvoz kadavra.

Nesreča na križišču Maistrove in Pleteršnikove ulice

BREŽICE Ob 17.24 sta na križišču Maistrove in Pleteršnikove ulice v Brežicah trčila osebno vozilo in kolesarka. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so kolesarki na kraju nudili prvo pomoč in jo prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

29. maj 2019

(07:40) 22-letnik odvzel prednost 62-letnici

Okoli 17.30 so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči v Brežicah, opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzel prednost 62-letni kolesarki.

Kolesarko, ki je po trčenju padla in se lažje poškodovala, so oskrbeli reševalci, povzročitelju nesreče bodo policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali eno naročilo za odvoz poginule živali, v krški občini pa so gasilci Poklicne gasilske enote Krško porabnikom v Straži pri Raki pripeljali pet kubičnih metrov pitne vode.

(eP)

brežice
nmp brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja