Skip to main content
V Posavju 22.6° C Torek, 16. avgust 2022
20.09.2021
08:19
Helikopter Malkovec, nedelja, 19. september 2021
Foto: PGD Sevnica
Na Malkovcu v nedeljo helikopter z ekipo nujne medicinske pomoči, v soboto v Sevnici zagorelo olje, na Raki nesreča s traktorsko prikolico z grozdjem.

V cvrtniku gorelo olje

V soboto ob 10.29 je na Planinski cesti v Sevnici v gostinskem objektu gorelo olje v cvrtniku. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so požar pogasili, prostore prezračili z nadtlačnim ventilatorjem ter kuhinjski prostor in opremo pregledali s termovizijsko kamero, obveščene so bile pristojne službe.

Na Raki se je prevrnila prikolica z grozdjem

Ob 13.50 se je na Raki, občina Krško, prevrnila traktorska prikolica z grozdjem. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Raka so na posredovanje policije zavarovali kraj dogodka iz z vodo očistili cestišče.

Helikopter, Malkovec

Helikopter na Malkovcu

V nedeljo ob 11.38 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor poletela na Malkovec, od koder je prepeljala obolelo osebo v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj pristanka helikopterja ter nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica pri prenosu obolele osebe.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer od sobote zjutraj do ponedeljka zjutraj posredovali 14 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
helikopter
slovenska vojska

Pridružite se nam

Novice iz Posavja