Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
07.12.2020
08:18
Foto: arhiv ePosavje
Na Mostecu v brežiški občini so v nedeljo obravnavali požar v hiši, ko je zagorel adventni venček. Na Dobrovi pod Bohorjem zjutraj delovna nesreča. Prejšnji teden v Posavju 10 izrednih dogodkov.

Poškodba pri spravilu lesa

Dobrova pod Bohorjem

V nedeljo ob 12.36 si je na Dobrovi v občini Krško občan pri spravilu lesa poškodoval nogo. Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Krško, ki so ga oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, obveščene so bile pristojne službe.

V stanovanju zagorel adventni venec

Policisti so bili prvi na kraju dogodka, reševalci so eno osebo prepeljali v Brežice

Ob 15.00 pa je na Mostecu v brežiški občini zagorel adventni venec v stanovanjskem objektu. Požar so pred prihodom gasilcev pogasili policisti, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Mostec in Mihalovec pa so pregledali in prezračili prostore. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so na kraju oskrbeli osebo, ki se je nadihala dima in jo prepeljali v Urgentni center Brežice.

Prejšnji teden v Posavju 10 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili 10 izrednih dogodkov, od tega štiri v občini Krško, štiri v občini Brežice, enega v občini Sevnica in enega v občini Kostanjevica na Krki.

Zapora ceste Bukošek - Cundrovec

Zapora ceste Bukošek - Cundrovec

Občina Brežice obvešča o popolni zapori lokalne ceste LC 024632 Bukošek-Cundrovec (od stacionaže 0m do 400m) in lokalne ceste LC Bukošek-Bukošek (od stacionaže 600m do 740m) od 7. do 22. decembra 2020 zaradi obnove odseka ceste.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali 15 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

 

(eP)

brežice
nmp krško
krško
nmp brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi