Skip to main content
V Posavju 4.8° C Četrtek, 8. december 2022
04.03.2021
10:24
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v noči s srede na četrtek na Pijavškem obravnavali 32-letnika, ki je zletel s ceste. Na Šmarčni se je pri padcu z lestve lažje poškodoval 76-letnik.

32-letnik na Pijavškem zapeljal s ceste

Alkotest je pokazal, da je pogledal v kozarec

KRŠKO V sredinem večeru, nekaj pred 23. uro je bilo, so krški policisti pri Gornjem Pijavškem posredovali ob prometnih nesreči. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 32-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje izgubil oblast nad svojim BMW-jem in zapeljal s ceste.

Napisali so mu kazen

Policisti pravijo, da je imel povzročitelj v litru izdihanega zraka 0,36 miligramov alkohola, se pa v nesreči ni poškodoval. Policisti so mu zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa in Zakona o nalezljivih boleznih izdali plačilni nalog.

76-letnik padel s treh metrov, k sreči le lažje poškodovan

Na Šmarčni v občini Sevnica

V sredo okoli 10.30 pa so bili sevniški policisti obveščeni o nesreči pri delu v Šmarčni. Policisti so ugotovili, da je 76-letni moški obrezoval drevje in padel z lestve z višine okoli treh metrov. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe.

(eP)

krško
sevnica

Pridružite se nam