Skip to main content
Torek, 26. september 2023
11.08.2019
19:07
Foto: arhiv ePosavje
Brežiške policiste je v soboto opoldne obiskal občan in jim prinesel protiletalske naboje, z 112 dva nujna klica in dve naročili dežurnemu higieniku.

Na policijsko postajo prinesel tri protiletalske naboje

Ob 11.59 je občan na Policijsko postajo Brežice prinesel tri protiletalske naboje, ki so jih policisti varno shranili. "Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi bosta naboje prevzela v nedeljo, med 8. in 11. uro," pravijo v sporočilu.

Naboj za top flak, eksplozivni naboj in polprebojna granata

Kot dodajajo v nedeljo, je občan na policijsko postajo prinesel naboj za top flak, letalski eksplozivni naboj in polprebojno granato, ki so jih policisti varno shranili. Pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Dolenjske regije sta nevarne najdbe ostanek 2. svetovne vojne, nemške izdelave odstranila in jih do uničenja shranila v skladišče.

Obvestila in ostale aktivnosti

Dne 10.8.2019 je občan na Policijsko postajo Brežice prinesel naboj za top flak, letalski eksplozivni naboj in polprebojno granato, ki so jih policisti varno shranili.

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali dve naročili za odvoz poginule živali.

(eP)

brežice
reco brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi