Skip to main content
V Posavju 14.4° C Sobota, 8. maj 2021
21.04.2021
07:45
Foto: arhiv ePosavje
V Ulici Ilije Gregoriča in na Sremiški cest v Krškem bo v sredinem dopoldnevu motena oskrba s pitno vodo.

Na Vidmu v Krškem bo motena oskrba z vodo

KRŠKO Iz družbe Kostak, d. d., so sporočili, da bo zaradi izvajanja nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo, 21. aprila 2021, od 8.00 do predvidoma 10.00 ure v Ulici Ilije Gregoriča in na Sremiški cesti v Krškem prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo .

Priporočila pred ponovno uporabo pitne vode

"Priporočamo vam, da pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene (po končani prekinitvi oskrbe): opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice). Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj traja najmanj 15 minut," dodajajo.

Prosijo za razumevanje

Ob tem vse uporabnike prosijo za razumevanje, za dodatne informacije jih lahko pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225.

Brez elektrike: Mihalovec, Krško Videm, Gorica, Kamenško

Distribucijska enota Krško pa obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Mihalovec, nizkonapetostno omrežje – Mihalovec kablovod med 10. in 12. uro, na območju transformatorske postaje Krško Papirkonfekcija predvidoma med 6.30 in 7. uro ter med 14.15 in 15. uro, na območju transformatorske postaje Gorica pri TE med 7.45 in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Kamenica, Kamenško med 8. in 11.30 uro in na območju transformatorske postaje Pekel med 12. in 14. uro.

(eP)

pitna voda
obvestila
krško
kostak krško
elektro celje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja