Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
12.08.2020
09:28
Nadzor tatvin na poljih
Foto: Policijska uprava Novo mesto
Policisti v poletnih mesecih prejmejo več obvestil o tatvinah vrtnin in poljščin. Prejšnji konec tedna so jim pri nalogah v Posavju pomagali tudi kolegi konjeniki in vodniki službenih psov.

Nad tatove poljščin s konjeniki in vodniki psov

"Protipravna ravnanja, ki pomembno vplivajo na občutek varnosti"

Kakor pravijo na Policijski upravi Novo mesto, "se zavedamo, da gre v teh primerih za protipravna ravnanja, ki pomembno vplivajo na občutek varnosti naših občanov ne glede na to, da gre v večini primerov za manjšo premoženjsko škodo."

S poostrenimi nadzorom bodo nadaljevali

Prejšnji konec tedna so bili v Posavju

Tako si policisti, v okviru kadrovskih zmožnosti s povečano prisotnostjo policistov in drugimi oblikami policijskega dela prizadevajo preprečevati tovrstna dejanja na tistih območjih, kjer so zaznane gostitve tatvin. Prejšnji konec tedna so se policistom pri patruljiranju na območju Velikega Mraševa in Novega mesta pridružili policisti vodniki službenih psov in policisti postaje konjeniške policije.

Opazite sumljive osebe? Pokličite policiste!

Na 113 ali 080 1200

Ob tem občane pozivajo, da policiste obveščate o sumljivih vozilih in osebah, ki izvršujejo ali bi se lahko pripravljale na izvrševanje kaznivih dejanj. "Prepričani smo, da smo v sodelovanju z občani lahko še bolj učinkoviti pri preprečevanju premoženjskih kaznivih dejanj," dodajajo policisti.

(eP)

krško
brežice
policija
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja