Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
08.07.2019
20:16
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so imeli v petkovem dopoldnevu opravka s pijanim 53-letnikom, brežiški policisti so v petek obravnavali pijano 33-letnico, pozitiven tudi hitri test na droge.

53-letnik napihal dopoldne, 33-letnica pozitivna tudi na droge

53-letnik napihal že ob 10. uri zjutraj

Krški policisti so v petek, ob 10. uri je bilo, med kontrolo prometa v Žabjeku v Podbočju odredili preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega avtomobila.

Napihal pa tako...

53-letnemu kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 1,25 miligramov alkohola, so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, o kršitvi pa bodo z obdoložilnim predlogom seznanili sodišče.

33-letnica v Brežicah nezanesljiva za volanom

Ogrožala tudi goste na terasi lokala

O nevarnem ravnanju voznice osebnega avtomobila so bili v petkovih večernih urah obveščeni brežiški policisti. Kršiteljica naj z nevarno in nezanesljivo vožnjo ogrožala pešce, goste na terasi lokala in druge udeležence v prometu.

Pozitivna tudi na hitrem testu na droge

Policisti so 33-letno voznico izsledili in ugotovili, da ima v litru izdihanega zraka 1,27 miligramov alkohola. Pozitiven je bil tudi hitri test za ugotavljanje vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Policisti so jo odpeljali jo v prostore za pridržanje, ji izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

(eP)

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja