Skip to main content
Torek, 28. november 2023
08.12.2021
15:47
Nesreča med Impoljco in Zavratcem
Foto: PGD Sevnica
Sevniški gasilci, reševalci in policisti so popoldne posredovali na prometni nesreči, ki se je zgodila med Impoljco in Zavratcem.

Nesreča med Impoljco in Zavratcem

SEVNICA Ob 13.49 sta na cestnem odseku med Impoljco in Zavratcem v občini Sevnica trčili osebno in tovorno vozilo s priklopnikom, v nesreči pa sta se dve osebi poškodovali.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanima osebama, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in s tem preprečili iztekanje le-teh v bližnji ribnik, s pomočjo cestnega podjetja počistili cestišče, in nudili pomoč policiji in reševalcem.

Cesta je bila nekaj časa popolnoma zaprta

Nekaj časa je cesta popoloma zaprta. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli na kraju in ju prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice, obveščene so bile pristojne službe.

SREDA, 8. DECEMBER 2021

(15:46) Policisti uradno o nesreči med Zavratcem in Impoljco

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so bili o prometni nesreči z udeležbo osebnega in tovornega vozila na cesti med Zavratcem in Impoljco obveščeni nekaj pred 14. uro.

31-letnik izgubil oblast nad vozilom in trčil v tovornjak 46-letnika

Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 31-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil 46-letni voznik. Sevniški reševalci so lažje poškodovanega povzročitelja in 23-letnega potnika iz njegovega vozila oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pgd sevnica
sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi