Skip to main content
V Posavju 21.6° C Ponedeljek, 27. september 2021
17.12.2019
21:10
Foto: arhiv ePosavje
Ob že tako živahnem torku so bili na Regijskem centru za obveščanje Brežice nekaj po 17.30 uri obveščeni še o prometni nesreči na Bizeljskem.

Nesreča na Bizeljskem

(19:03) S ceste prek škarpe v hišo

Ob 17.36 je na Bizeljski cesti na Bizeljskem, občina Brežice, voznica zapeljala s ceste in preko škarpe trčila v stanovanjski objekt.

Voznica se je v nesreči poškodovala

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da se je voznica v nesreči poškodovala. Na kraju nesreče posredujejo reševalci nujne medicinske pomoči Brežice in gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

(21:09) Reševalci so jo prepeljali v brežiško bolnišnico

Ob 17.36 se je na Bizeljski cesti na Bizeljskem pripetila prometna nesreča, v kateri je voznica osebnega vozila zapeljala na dvorišče in pri tem poškodovala stanovanjski, gospodarski objekt in ograjo.

Gasilci pomagali reševalcem

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so poškodovano voznico oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in osebno vozilo z dvigalom postavili na avto vleko.

18. december 2019

(12:21) Neprilagojena hitrost

Brežiški policisti so bili okoli 17.30 obveščeni o prometni nesreči na Bizeljskem. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 48-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v ograjo ob cesti.

Plačala bo

Lažje poškodovano voznico in potnico so reševalci odpeljali v bolnišnico, policisti bodo voznici zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(bš, eP)

brežice
pge krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja