Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
15.06.2022
22:00
Nesreča, Spodnja Libna, 15. junij 2022
Foto: ePosavje.com
V sredinem popoldnevu je na glavni cesti Krško - Brežice prišlo do prometne nesreče.

Cesta je bila zaprta za ves promet

KRŠKO Ob 16.38 sta namreč v naselju Spodnja Libna v občini Krško trčili osebni vozili, od katerih je eno pristalo na boku v obcestnem jarku. V nesreli se je lažje poškodovala ena oseba, sporočajo z Regijskega centra za obveščanje Brežice.

Gasilci, reševalci, policisti

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in opravili pregled vozil zaradi morebitnih izteklih motornih tekočin. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice. V času nesreče je bila cesta zaprta za ves promet.

Zasegli dve vozili

Krško

Krški policisti so v torkovem večeru pijanemu 50-letnemu vozniku osebnega avtomobila zasegli avto. V postopku so namreč ugotovili, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 1,05 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Spodnja Pohanca

Brežiški policisti so v sredinih zgodnjih jutranjih urah v Spodnji Pohanci zasegli kombinirano vozilo, ker so v postopku ugotovili, da ga 31-letni voznik vozi brez vozniškega dovoljenja.

209 klicev na številko 113

Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 sprejeli 209 klicev, od tega je bilo 55 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Policisti so s torka na sredo obravnavali enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Obvestila in ostale aktivnosti V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 12-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč. Dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali dve naročili za odvoz poginulih živali.

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja