Skip to main content
V Posavju 16.1° C Ponedeljek, 20. marec 2023
16.02.2021
18:16
Nesreča na Kvedrovi v Sevnici
Foto: PGD Sevnica
Popoldne se je na Kvedrovi cesti v Sevnici zgodila prometna nesreča, v kateri je občan zapeljal na parkirišče in končal v odbojni ograji. Krški poklicni gasilci pomagali na Velikem Trnu.

Nesreča na Kvedrovi cesti v Sevnici

SEVNICA V torkovem popoldnevu nekaj dela za službe v Sevnici. Ob 16.49 je nanreč na Kvedrovi cesti v Sevnici občan z osebnim vozilom zapeljal s ceste čez zelenico na parkirni prostor in tam trčil v odbojno ograjo.

Gasilci

"Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili baterijo, voznika izvlekli iz vozila na nosila in ga prenesli do reševalnega vozila," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Reševalci

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovanca na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v Zdravstveni dom Sevnica, od koder so ga odpustili v domačo oskrbo, o dogodku pa so bile obveščene vse pristojne službe.

Obvestila in ostale aktivnosti

Pet nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali eno naročilo za odvoz poginule živali.

Gasilci pomagali na Velikem Trnu

Avto po klancu navzdol

Ob 11.07 so v naselju Veliki Trn, občina Krško, gasilci Poklicne gasilske enote Krško nudili pomoč občanu pri izvleki vozila, katero mu je pobegnilo po klancu navzdol. Gasilci so s pomočjo avtodvigala vozilo postavili nazaj na cestišče, poškodovanih ni bilo.

(eP)

sevnica
krško
pge krško
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice