Skip to main content
V Posavju 15.5° C Sobota, 1. oktober 2022
16.11.2021
13:25
Nesreča pod krškim mostom, 15. november 2021
Foto: ePosavje.com
Krški poklicni gasilci, reševalci in policisti so v ponedeljkovem popoldnevu posredovali pod krškim mostom.

Nesreča pod krškim mostom

KRŠKO Na križišču pod krškim mostom, odkar so zaradi obnove zaprli Cesto krških žrtev je to najbolj obremenjena prometna točka v mestu, se je v ponedeljkovem zgodnjem večeru zgodila prometna nesreča. Ob 17.27 sta na Tovarniški ulici v Krškem trčili osebni vozili.

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in policistom nudili pomoč z razsvetljavo kraja prometne nesreče. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so lažje poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Policisti uradno o nesreči

20-letnik odvzel prednost 34-letniku

Policisti so po opravljenem ogledu kraja prometne nesreče ugotovili, da je nesrečo povzročil 20-letni voznik osebnega avtomobila.

Plačal bo

Mladenič je v križišču odvzel prednost 34-letnemu vozniku, reševalci so lažje poškodovanega 34-letnega voznika oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so povzročitelju nesreče zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Pomagali na Senovem

A to ni bila edina današnja intervencija. Ob 16.26 so namreč na Cesti Kozjanskega odreda na Senovem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s strokovnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu, v katerem se je nahajala onemogla oseba.

NMP Krško, rešilec 112

Pet nujnih klicev z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginulih živali.

(eP)

krško
nmp krško
pge krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja