Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
22.08.2019
12:24
Foto: Milan Ogorevc
Na cesti med Zgornjo in Spodnjo Pohanco, pri Arnovem selu, se je v četrtek pozno dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili.

Nesreča pri Arnovem selu

(14:55) Dve osebi so reševalci odpeljali v bolnišnico

Ob 11.23 sta na lokalni cesti Arnovo selo-Zgornja Pohanca, občina Brežice, trčili osebni vozili, pri tem sta se dve osebi poškodovali.

Gasilci

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka in do prihoda reševalcev in policije nudili pomoč poškodovanima in usmerjali promet na omenjeni cesti. Na obeh udeleženih vozilih so odklopili bateriji, posuli iztekle motorne tekočine, s cestišča odstranili ostale razbitine in nudili pomoč avtovleki.

Reševalci

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so dve poškodovani osebi prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice, obveščene so bile pristojne službe.

(12:25) Trk dveh osebnih vozil

BREŽICE Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o prometni nesreči obveščeni ob 11. uri in 23 minut, v akcijo pa so poslali gasilce Poklicne gasilske enote Krško, reševalce nujne medicinske pomoči Brežice in policiste.

Previdno na tem odseku

Ob tem bi želeli opozoriti vse voznice, voznike in upravljalca cest na povečano previdnost. Na tem odseku se bo vsaki malo večji kaplji dežja pojavijo težave in nesreče. "Vedno na istem mestu," pravi naš sogovornik.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

(eP)

brežice
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi