Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
19.12.2019
12:48
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj po 11. uri so bili na Regijskem centru za obveščanje Brežice obveščeni o prometni nesreči pri Gazicah, v kateri so se poškodovale štiri osebe.

Nesreča pri Gazicah

Štiri osebe so se poškodovale

BREŽICE Kot pravijo na številki 112, sta ob 11.12 pri naselju Gazice v brežiški občini trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine.

Brežiški reševalci poškodovane odpeljali v bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so oskrbeli štiri poškodovane osebe in jih prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

19. december 2019

(12:40) Kaj o nesreči pravijo policisti?

24-letnik izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v kombija

Nekaj po 11. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kombija in osebnega avtomobila v kraju Gazice. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 24-letni voznik vozil osebni avtomobil iz smeri Cerkelj ob Krki proti Gazicam.

Kazenska ovadba za voznika avtomobila

V Gazicah je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal levo in čelno trčil v Renault trafic, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 48-letni voznik.

Dve osebi hudo poškodovani

V nesreči sta se hudo poškodovala dva potnika iz vozila povzročitelja in en potnik iz kombija, oba voznika in še dva potnika iz kombija pa so utrpeli lažje poškodbe. Policisti bodo zoper povzročitelja nesreče na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

(eP)

brežice
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja