Skip to main content
Petek, 22. september 2023
30.10.2021
20:18
Foto: arhiv ePosavje
V soboto se je pri naselju Kompolje v sevniški občini zgodila prometna nesreča, na Marofu v Brežicah pa so pri zemeljskih delih pretrgali električni kabel.

Prometna nesreča pri naselju Kompolje

Z Operativnega centra za obveščanje Brežice so sporočili, da sta v soboto nekaj minut pred poldnevom na regionalni cesti Boštanj-Radeče, pri naselju Kompolje v sevniški občini, trčili osebni vozili. K sreči se pri tem ni nihče poškodoval. "Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili bateriji, z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine in do prihoda policije usmerjali promet. Skupaj z dežurnim pri cestnem podjetju so odstranili odpadle dele vozil in počistili cestišče," so zapisali. Obvestili so bile pristojne službe.

Pri zemeljskih delih pretrgali električni kabel

Ob 12.27 na Marofu v Brežicah pri zemeljskih delih poškodovali oziroma pretrgali električni kabel, so še sporočili. "Delavci Elektra Celje so tekom popoldneva zagotovili ponovno oskrbo z električno energijo vsem odjemalcem na tem območju."

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12 urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja