Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
05.10.2021
12:31
Nesreča, Log pri Sevnici, 4. oktober 2021
Foto: PGD Sevnica
Zaradi prometne nesreče na Logu je bila cesta Sevnica - Krško popolnoma zaprta, obvoz je bil po levem bregu Save čez staro Sevnico.

Nesreča med Radno in Logom

TOREK, 5. OKTOBER 2021

(12:19) Uradno o nesreči med Radno in Logom

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so ugotovili, da je 22-letni voznik osebnega avtomobila v križišču odvzel prednost 26-letnemu motoristu. Sevniški reševalci so poškodovanega motorista, ki je po trčenju padel, oskrbeli v brežiški bolnišnici. Policisti okoliščine še preverjajo in bodo zoper povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali.

PONEDELJEK, 4. OKTOBER 2021

(22:11) Ena oseba se je v nesreči poškodovala

V ponedeljkovem večeru je znanih več informacij večerne nesreče pri Sevnici. Ob 18.31 sta v kraju Log trčila motorno kolo in osebno vozilo.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulatorja, preprečili iztekanje motornih tekočin, nudili prvo pomoč poškodovancu in reševalcem pri prenosu do reševalnega vozila.

Gasilci so cestni službi še pomagali pri čiščenju vozišča ter avtovleki pri nalaganju vozil. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovano osebo odpeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

(21:51) Odpravili posledice prometne nesreče

Med Radno in Logom so odpravili posledice prometne nesreče, cesta je znova normalno prevozna. 

(20:02) Cesta na Logu je še vedno zaprta

(18:46) Popolna zapora med Radno in Logom

Ob 18. uri in 31 minut so bili na Regijskem centru za obveščanje Brežice obveščeni o prometni nesreči med Radno in Logom v občini Sevnica, na glavni cesti med Sevnico in Krškim.

Po poročanju Prometno-informacijskega centra, ti se sklicujejo na obvestilo policije, je cesta popolnoma zaprta. Obvoz je do nadaljnega čez staro Sevnico in Dolnje Brezovo do Blance in mostu pri hidroelektrarni Blanca.

(eP)

sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi