Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
15.07.2020
13:24
Nesreča v Sevnici, 15. julij 2020
Foto: PGD Sevnica
Okrog 9. uro je na glavni cesti Celje - Krško, v Boštanju, prišlo do prometne nesreče. Tam je zaenkrat polovična zapora.

Nesreča v Boštanju

(11:18) V trčenju treh vozil k sreči brez poškodovanih

Ob 8.49 so na cesti Boštanj–Radeče, občina Sevnica, trčila tri osebna vozila. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, preprečili iztekanje motornih tekočin, odmaknili eno vozilo s cestišča, nudili pomoč avto vleki in počistili cestišče, poškodovanih v nesreči pa k sreči ni bilo.

(09:32) Nekaj 100 metrov naprej od bencinske črpalke

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o prometni nesreči na cesti Krško - Celje v Boštanju obveščeni ob 9. uri in 7 minut. Nesreča se je sicer zgodila pri uvozu s stranske ceste na glavno cesto iz smeri hidroelektrarne proti bencinski črpalki.

Polovična zapora zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče

Kot pravijo na Prometno-informacijskem centru, je zaradi prometne nesreče je na glavni cesti Celje - Krško, v Boštanju polovična zapora.

Nesreča v Boštanju, 15. julij 2020

Sršeni na Savski cesti

V torek ob 19.41 so na Savski cesti v Sevnici, občina Sevnica, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica iz stanovanjskega objekta odstranili sršenje gnezdo.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi