Skip to main content
Petek, 22. september 2023
23.04.2019
15:58
Foto: arhiv ePosavje
Okrog 19. ure so se čez Krško zaslišale sirene, nesreča se je zgodila na cesti Krško - Brežice.

Nesreča pri Dolenji vasi

(19:10) Avtomobil v jarku

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da so bili o nesreči obveščeni minuto pred 19. uro. Do prometne nesreče je prišlo na cesti Krško - Brežice v Dolenji vasi proti Brežicam, eno vozilo je končalo v obcestnem jarku. Promet je na tem odseku oviran, svetujemo previdnost.

Pridruži se nam na Facebook strani Kronika v Posavju:

(20:45) Poškodovane so prepeljali v Brežice

Ob 18.53 je v Dolenji vasi, občina Krško, osebno vozilo zletelo s ceste. Na pomoč so priskočili reševalci nujne medicinske pomoči Krško in gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Eno osebo so rešili s tehničnim posegom

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, odklopili akumulator, eno osebo rešili s tehničnim posegom, oskrbeli poškodovane in posipali iztekle motorne tekočine.

Poškodovane so prepeljali v Brežice

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovane oskrbeli in jih prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice, o nesreči pa so bile obveščene pristojne službe.

23. april

(16:00) Za 29-letnico odredili strokovni pregled

V vozilu so našli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci

Med Dolenjo vasjo in Pohanco se je v petek okoli 19. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so bili poškodovani štirje udeleženci.

Otrok (2) sedel na sprednjem desnem sedežu

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 29-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drog javne razsvetljave. Reševalci so v bolnišnico odpeljali poškodovano voznico in potnike - otroka starega dve leti, ki je med vožnjo sedel na prednjem desnem sedežu, 30-letnega moškega in 29-letnega moškega.

29-letnik huje poškodovan, ostali lažje

Po podatkih iz bolnišnice se je v nesreči 29-letni potnik huje poškodoval, ostali pa so utrpeli lažje poškodbe.

Povzročiteljica pijana, v avtu tudi vrečka s posušenimi delci

Policisti so zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti povzročiteljici odredili preizkus, v litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Odredili so ji tudi strokovni pregled, saj so v vozilu našli in zasegli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci s sumom na prepovedano konopljo.

Nadaljujejo s preiskavo

"Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu," pravijo v sporočilu.

(sos112, bš, eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja