Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
05.10.2020
13:51
Foto: arhiv ePosavje
Na cesti Krško - Brežice je v petkovem jutru prišlo do nesreče, cesta je bila dalj časa zaprta za ves promet, po 11. uri pa so promet sprostili.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(13:51) 82-letnik odvzel prednost 23-letnici

Brežiški policisti so bili v petek ob 8.30 obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Gornjem Lenartu. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 82-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzel prednost 23-letni voznici.

Povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog

Reševalci so lažje poškodovanega voznika, voznico in potnika iz njenega vozila oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. "Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog," dodajajo policisti.

Nesreča na cesti Krško - Brežice

KRŠKO V petkovem dopoldnevu je bila zaradi prometne nesreče v Gornjem Lenartu za nekaj časa zaprta cesta Krško - Brežice.

Nesreča v Gornjem Lenartu

(11:27) Zaporo so umaknili

Posledice prometne nesreče "na ravnini" med Zgornjo Pohanco in Šentlenartom so odstranili, cesta Krško - Brežice je znova prevozna.

(08:48) Do nesreče je prišlo v križišču pri Trebežu

Nesreča se je zgodila v križišču glavne ceste Krško - Brežice in stranske ceste, ki iz Trebeža pelje proti Zgornjem Obrežu.

(08:47) Nekaj pred 8.30 uro

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o nesreči v Gornjem Lenartu obveščeni nekaj pred 8.30 uro, intervencijo so odprli ob 8. uri in 26 minut, v akcijo pa so poslali vse pristojne službe.

(12:10) Reševalci so dve osebi prepeljali v brežiško bolnišnico

Nesreča v Gornjem Lenartu

Ob 8.27 sta v Gornjem Lenartu, občina Brežice, trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, dvignili vozilo iz obcestnega jarka in nudili pomoč delavcem avto vleke pri nalaganju vozil.

Pomoč iz Krškega in Brežic

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice pa so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in nato prepeljali v Urgentni center Brežice, vozišče so očistili dežurni delavci cestnega podjetja

(eP)

pge krško
krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja