Skip to main content
V Posavju 6.8° C Sobota, 4. februar 2023
26.08.2022
10:48
Nesreča v Tržišču
Foto: PGD Sevnica
V četrtkovem popoldnevu je pri bencinski črpalki v Tržišču prišlo do prometne nesreče, v kateri sta se dve osebi poškodovali.

Nesreča v Tržišču

V četrtek ob 17.15 sta pri bencinski črpalki v naselju Tržišče pri bev občini Sevnica trčila osebno in kombinirano vozilo. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem, policiji, cestni in vlečni službi ter posipali iztekle motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, obveščene so bile vse pristojne službe.

Policisti uradno o nesreči

"Alkohola ni bilo"

Sevniški policisti so v četrtek popoldne v Tržišču obravnavali prometno nesrečo z lažje poškodovano osebo. Po prvih ugotovitvah je 27-letna voznica iz Ljubljane med vožnjo nenadoma zapeljala na nasprotni vozni pas in čelno trčila v avto, ki ga je vozil 46-letni Sevničan. V nesreči sta se oba lažje poškodovala, policisti pa dodajajo, da alkohola niso ugotovili pri nobenem od udeleženih.

Je bil pa oviran promet

Na cesti Sevnica - Mokronog je bil zaradi ogleda in odstranjevanja posledic ter čiščenja vozišča promet oviran dobri dve uri.

Ročna bomba iz 2. svetovne vojne

V četrtek ob 18.30 je občan pri naselju Čatež ob Savi v občini Brežice našel neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi (NUS) Dolenjske in Gorenjsko-Ljubljanske regije so na kraju varno uničili ročno bombo ostanek 2. svetovne vojne, obveščene so bile pristojne službe.

sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja