Skip to main content
V Posavju 7.8° C Torek, 21. september 2021
29.09.2020
11:31
Nesreča na Vidmu v Krškem, 28. september 2020
Grafika: ePosavje.com
V ponedeljek, nekaj pred 18. uro je bilo, so se čez Krško zaslišale sirene gasilcev in reševalcev, na Vidmu se je zgodila prometna nesreča. Kot pravijo policisti, je nesrečo povzročila 76-letnica.

Nesreča na Vidmu v Krškem

(18:05) Sirene čez Krško

KRŠKO Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o prometni nesreči v Krškem obveščeni ob 17. uri in 52 minut, v akcijo pa so poslali krške poklicne gasilce in reševalce nujne medicinske pomoči. Nesreča se je zgodila v križišču Ceste 4. julija in Kolodvorske ulice na Vidmu.

(19:47) V nesreči sta se poškodovali dve osebi

Trčenje dveh avtomobilov v križišču pri hotelu

In kaj o nesreči pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice? V sporočilu pravijo, da sta ob 17.52 sta na Cesti 4. julija v Krškem trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev in pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Krško.

Reševalci so poškodovani osebi odpeljali v Brežice

"Reševalci dve poškodovani osebi oskrbeli na kraju in prepeljali v Urgentni center Brežice," še dodajajo v sporočilu.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(11:31) 76-letnica odvzela prednost 30-letniku

Nekaj pred 18. uro se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov na Vidmu v Krškem. Po prvih ugotovitvah krških policistov je nesrečo povzročila 76-letna voznica osebnega avtomobila, ki je izsilila prednost 30-letnemu vozniku.

Povzročiteljici bodo napisali plačilni nalog

"Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, povzročiteljici nesreče bodo policisti izdali plačilni nalog," pravijo policisti.

Sevniški gasilci na Lisci

Razkužili so okolico in prostore Tončkovega doma

Ob 8.26 so na Lisci, občina Sevnica, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica razkuževali okolico in prostore Tončkovega doma na približno 400 kvadratnih metrih.

Do srede zapora ceste Armeško - Lokve - Mali Kamen

Dela na cesti

Kostak d.d. Krško, obvešča o postavitvi popolne interventne cestne zapore na LC191051 Armeško - Lokve - Mali Kamen od 28. do 30. septembra 2020 zaradi del na cestišču, obvoz ni urejen.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja