Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
08.04.2021
14:44
Nesreča v Pijavicah, Sevnica
Foto: PGD Sevnica
V sredo zvečer je do nesreče prišlo v Pijavicah v občini Sevnica. In zakaj je do nesreče prišlo? Policisti pravijo, da zaradi vožnje po levi strani vozišča.

Nesreča pri kraju Pijavice v občini Sevnica

Vzrok za nesrečo? Vožnja po levi

ŠENTJANŽ V sredinem večeru, ob 18.29 je bilo, je v Pijavicah v občini Sevnica prišlo do nesreče, ko sta trčili osebni vozili. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 62-letni voznik.

22-letniku bodo policisti napisali plačilni nalog

Policisti pravijo, da so sevniški reševalci oba voznika in 22-letno potnico v vozilu povzročitelja oskrbeli, utrpeli naj bi lažje poškodbe. Policisti bodo povzročitelju nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Reševalci, policisti in gasilci v akciji

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so kraj nesreče zavarovali, preprečili iztekanje motornih tekočin in posuli že razlite, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policistom in reševalcem ter pri odstranitvi vozil.

NMP Sevnica

A to ni bila edina skupna intervencija v sredinem večeru

Na Trgu svobode v Sevnici

Dobro uro in pol pozneje so sevniški gasilci in reševalci posredovali še enkrat, tokrat na Trgu svobode v Sevnici. Gasilci so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem je bila mrtva oseba.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja