Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
30.06.2020
21:31
Križišče Hrastinske in Gregorčičeve ulice v Brežicah
Foto: Google
Popoldne se je v Brežicah, v križišču Hrastinske poti in Gregorčičeve ulice, zgodila nesreča, v kateri se je poškodoval motorist.

Nesreča v Brežicah

Nesreča na križišču Hrastinske poti in Gregorčičeve ulice

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, "je ob 18.19 na križišču Hrastinske poti in Gregorčičeve ulice v Brežicah padel motorist."

Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so motorista na kraju oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Kaj o nesreči v Brežicah pravijo policisti?

(18:45) Nesrečo povzročil 16-letnik brez izpita

Brežiški policisti so bili nekaj po 18. uri obveščeni o prometni nesreči na Gregorčičevi ulici v Brežicah. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 16-letni voznik mopeda, ki je odvzel prednost vozniku osebnega avtomobila.

Odvzel prednost vozniku osebnega voznika

Voznik mopeda je po trčenju padel in se lažje poškodoval. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran moped. "Moped so mu zasegli, o kršitvah cestno prometnih predpisov pa bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče," pravijo policisti.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč

(eP)

brežice
nmp brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja