Skip to main content
V Posavju 4.7° C Torek, 23. 2024
02.04.2019
17:24
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so bili v soboto obveščeni o nesreči v Bukošku in v Dobovi ustavili pijanega traktorista, v nedeljo dopoldne pa so krški policisti obravnavali nesrečo na Velikem Kamnu.

O nesrečah v Bukošku, Velikem Kamnu in pijanem traktoristu

V Dobovi ustavili pijanega traktorista

Policisti so med kontrolo prometa v Dobovi so v soboto ustavili voznika kmetijskega traktorja in med postopkom ugotovili, da 58-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka je imel 0,52 miligramov alkohola, vozil pa je neregistriran traktor. "Vozilo so zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog," dodajajo v sporočilu.

Nesreča v Bukošku

Brežiški policisti so bili v soboto ob 10. uri obveščeni o prometni nesreči v kraju Bukošek. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 47-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču zaradi izsiljevanja prednosti trčil v avtomobil, ki ga je vozil 73-letni voznik.

47-letnik v 73-letnega voznika in 71-letno potnico

Lažje poškodovanega 73-letnega voznika in 71-letno potnico v njegovem vozilu so reševalci odpeljali v bolnišnico, povzročitelju nesreče pa so policisti izdali plačilni nalog.

30-letni motorist na Velikem Kamenu prehitro v ovinek

V nedeljo dopoldne pa se je prometna nesreča zgodila na Velikem Kamnu. Krški policisti ugotovili, da je 30-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad motorjem in padel po vozišču, lažje poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico.

(eP)

krško
policija
brežice
nmp brežice
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi