Skip to main content
V Posavju 28.8° C Četrtek, 18. avgust 2022
03.01.2022
07:27
Foto: arhiv ePosavje
Od petka, 31. decembra, do ponedeljka, 3. januarja, so s številke 112 posredovali 23 nujnih pozivov, obravnavali pa še požar v Krškem. Kar se tiče številke 112, so za njimi mirni prazniki.

Dogodki na 112

Pomoč v Radečah

V nedeljo ob 10.58 sta v Titovi ulici v Radečah gasilca Prostovoljnega gasilskega društva Radeče nudila pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri prenosu obolele osebe iz stanovanja v reševalno vozilo.

Dim v Krškem

V nedeljo Ob 14.59 pa se je v Pavlinovi ulici v Krškem pri kurjenju v kurilnici zadimilo v prostorih celotne stanovanjske hiše. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so prostore prezračili, prekinili kurjenje v peči, pregledali objekt s termovizijsko kamero in svetovali pregled s strani dimnikarske službe.

Prejšnji teden 6 izrednih dogodkov

V preteklem tednu smo na območju Posavja zabeležili šest izrednih dogodkov, od tega štiri v občini Krško in dva v občini Brežice.

23 pozivov za nujno pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka od 18. ure do ponedeljka do 6. ure zjutraj reševalcem 23 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

pge krško
krško
radeče

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja